BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wegvangen en herplaatsen mussen

Wegvangen en herplaatsen mussen

Omschrijving project

Binnen een food bedrijf (levensmiddel verwerker) is geen enkel plaagdier gewenst. Ook vogels kunnen plaagdieren zijn. De klant heeft zeer veel maatregelen getroffen om elke overlast van vogels te voorkomen: snelloop roldeuren, sluisfunctie, deurdrangers etc… En daarnaast ook een gecontroleerde afvalstroomverwerking met gesloten containers of snelle processen.

Ondanks al deze voorzorgsmaatregelen is 1 huismus per ongeluk binnen gekomen. Vanwege het productieproces met levensmiddelen voor consumenten moet elk risico uitgesloten worden.

Wetgeving en hygiene

Aan de ene zijde zegt de Voedsel en Warenwet dat plaagdieren niet toegelaten zijn maar de Wet Natuurbescherming beschermd in dit geval de huismus waardoor je hem niet mag vangen! Dus om deze mus uit het gebouw te krijgen is een ontheffing nodig. Deze is door ons aangevraagd en binnen 24 uur konden we het werk uitvoeren.

Als een dergelijk probleem ondanks alle preventieve maatregelen vaker voor komt is het mogelijk om een ontheffing voor langere tijd aan te vragen en te onderhouden.

Specificaties

Locatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak.
Zakelijk & Particulier
Maak een afspraak
» of bel 0320 252 126

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl