BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Totaal plaagdierbeheer

Totaal plaagdierbeheer

Omschrijving project

Deze klant is een modern bedrijf wat exotische en bijzondere fruit en groentesoorten verpakt en op de markt brengt.

Wij hebben in het nieuwe pand een plaagdier management programma op basis van Integrated Pest Management uitgezet. We conformeren ons aan kwaliteitsstandaards zoals BRC en IFS.

Voordat het nieuwe pand opgeleverd werd, hebben wij een bouwkundige inspectie uitgevoerd, gericht op plaagdieren. Ongedierte is immers niet bij levensmiddelen gewenst. De preventie adviezen zijn tijdens de afronding van het bouwproces opgevolgd.

Vervolgens hebben wij in het gehele gebouw, op alle afdelingen monitorsystemen geplaatst om plaagdieren te registreren. Dit systeem is geheel non-tox ofwel gifvrij. Zodra een ongewenst plaagdier vastgesteld wordt kunnen we opschalen met non-tox bestrijdingssystemen zoals hygiënische klapvallen voor muizen of lijmvallen voor kruipende insecten.

In het pand hangen ook vliegenlampen om ongewenste vliegende insecten te vangen.

Buiten het pand staan rattenboxen met non-tox detectiesysteem. Ook hier geldt: bij vraat wordt eerst een gifvrije oplossing gebruikt zoals een rattenklem.

Alleen in het uiterste geval en onder scherp toezicht van de kwaliteitsafdeling, zullen we gebruik kunnen maken van een biocide. Dit is noodzakelijk om de voedselkwaliteit te garanderen en te bewaken maar ook om onnodige risico’s voor mens, dier en milieu te beperken.

Binnen het bedrijf heerst een hoge mate van hygiëne bewustzijn. Adviezen worden consequent opgevolgd en wij reageren direct op vragen of meldingen.

Specificaties

  • Project: Plaagdier Management Programma
  • Opdrachtgever: Verwerker van vers exotisch fruit en groenten
  • Plaats: Moerdijk
  • Werkzaamheden: Uitvoeren van een compleet plaagdier management programma
  • Branche: Food, Vastgoed
  • Dienst: Preventie, Wering, Bestrijding
  • Diersoort: Muizen, Ratten

Locatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak.
Zakelijk & Particulier
Maak een afspraak
» of bel 0320 252 126

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl