BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over PCF Holland

PCF Holland is een modern plaagdiermanagementbedrijf dat bedrijven, overheden en particulieren in het hele land bedient.

Onze visie op plaagdieren (ongedierte)

Een plaagdier is een dier wat op een ongewenste plaats aanwezig is of schade veroorzaakt. Dat kan in een gebouw of woning zijn maar ook daarbuiten, op het terrein er omheen en in de openbare ruimte zoals de bebouwde kom of industrie terreinen.

Voorkomen is beter dan genezen.

Plaagdieren weren heeft altijd onze voorkeur. Als dat niet lukt dan verjagen of verhuizen we ze. In het uiterste geval of als de wet niet anders toelaat kunnen we ze vangen of bestrijden.

IPM Integrated Pest Management.

IPM is toepasbaar van gebouw tot openbare ruimte en streeft naar het voorkomen van plagen of overlast. Het is zowel een managementtool (proces) als praktische invulling (preventie & bestrijding) om plagen te voorkomen of duurzaam op te lossen.

Persoonlijke aandacht

De kracht van PCF Holland is de persoonlijke, open en eerlijke houding naar de klant toe. Afspraak is afspraak.

Persoonlijke aandacht in bedrijf: samenwerken en communicatie.

Juist door een goed contact met de werkvloer bij onze klanten zijn wij goed op de hoogte van de overlastsituaties. Andersom informeren wij de mensen op de werkvloer over ons werk en de invloed die zij hebben op de aanwezigheid van het ongedierte. Door samen te werken bereiken we een hogere kwaliteit.

Medewerkers en hun passie: dieren.

De medewerkers van PCF Holland hebben diverse achtergronden en opleidingen die elkaar perfect aanvullen bij het oplossen van overlast veroorzaakt door dieren. Denk hierbij o.a. aan een facilitair manager, bouwkundig adviseur, politie, groenvoorziener, ecoloog. Daarnaast zijn de medewerkers op de hoogte van de laatste technieken, wetgeving en ontwikkelingen op de markt door het regelmatig volgen van trainingen en cursussen.

Zonder passie voor dieren en hun gedrag kan je een probleem niet goed oplossen. Hier zijn wij van overtuigd.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

PCF Holland tracht te werken volgends de meest dier- en milieuvriendelijke methoden, waarbij het toepassen van preventieve maatregelen de voorkeur heeft. Zo wordt het gebruik van biociden wordt tot een minimum beperkt en enkel toegepast wanneer andere oplossingen geen optie zijn. Onze auto’s en medewerkers staan constant in verbinding met kantoor zodat de meest optimale route gepland kan worden. Geheel belangeloos monitoren we de plaagdieren bij de Voedselbank in Lelystad en bestrijden ze eventueel. Particulieren met (financiële) problemen en steun van het Leger des Heils of Maatschappelijk Werk bieden wij gunstige betalingsvoorwaarden om toch in staat te zijn plaagdieroverlast op te lossen.

Wij hechten ook veel waarde aan:

  • wetenschappelijk onderzoek en onderwijs;
  • informatievoorziening;

Samenwerken met “groene “ organisaties, ten behoeve van een duurzame flora en fauna. We bevorderen dit door het steunen van Stichting de Eik / Bijzondere Leerstoel Faunabeheer bij de Wageningen Universiteit en Researchcenter (WUR). Daarnaast hebben wij contact met de Dierenbescherming, Sovon en andere natuurorganisaties om samen met hen te zoeken naar de meest diervriendelijke en duurzame oplossingen.

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl