BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Muizendicht maken bedrijfspand

Muizendicht maken bedrijfspand

Omschrijving project

Muizen hebben slechts een kier van een halve centimeter nodig om naar binnen te komen. Door het aanbrengen van wering in de vorm van bijenbekjes (stootvoegroosters) en speciaal vulmiddel (Muisstop of Mousestop) zijn alle gaten in de borstwering om het pand gedicht, waarmee voorkomen wordt dat nieuwe muizen het pand kunnen betreden.

Daarnaast zijn alle roldeuren van nieuwe deurrubbers voorzien zodat ze weer volledig op de vloer aansluiten. Muizen kunnen dus niet meer via deze deuren naar binnen komen.

Bij leidingdoorvoeren tot onder de vloer is met rvs staalwol de opening gedicht. Hierdoor blijft de noodzakelijke speling voor de leiding aanwezig maar is het gat volledig muisdicht.

De klant is geadviseerd om deuren niet onnodig open te laten staan.

In het gebouw zijn op strategische plekken muizen lokdozen geplaatst met daarin een niet giftig lokvoer. Deze lokdozen worden elke 2 weken gecontroleerd. Zodra er vraat is of als er nieuwe sporen van muizen gevonden worden (muizenkeutels) worden er klemmen ingezet om de muizen te bestrijden. Uiteraard proberen we achter de oorzaak van de muizenoverlast te komen om herhaling te voorkomen. We vragen ons bijvoorbeeld af hoe de muis in het gebouw gekomen is: van buitenaf, via levering van goederen of anders?

Rondom het pand worden rattenkisten geplaatst om te zien of er bruine ratten in de omgeving lopen. De rattenboxen zijn net als de muizen lokaasdozen voorzien van een niet giftig lokmiddel. Bij vraat wordt vastgesteld of dit door muizen of door ratten komt. Daarna wordt bepaald of bestrijding noodzakelijk is en indien ja, dan worden er in eerste instantie rattenklemmen geplaatst. Bij grotere overlast kunnen meer klemmen geplaatst worden. Ook hier geldt dat we proberen vast te stellen waarom de ratten bij het gebouw willen komen. De oorzaak kan bijvoorbeeld gemorst product, retourgoederen of schuilgelegenheid zijn. Als je deze oorzaken succesvol aanpakt kan de overlast van ratten beperkt of voorkomen worden.

Specificaties

Locatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak.
Zakelijk & Particulier
Maak een afspraak
» of bel 0320 252 126

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl