BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meeuwenwering Leiden

Meeuwenwering Leiden

Omschrijving project

Particulieren in Leiden en andere gemeentes aan de kust hebben sinds jaren overlast van meeuwen die op het dak van hun woning broeden. De meeuwen veroorzaken daarbij veel overlast. Ze poepen, krijsen en laten etensresten achter op het dak. Als de meeuwen eind mei hun eieren gelegd hebben en aan het uitbroeden zijn, worden ze nog agressiever. Zodra de meeuwenjongen op het dak lopen is de overlast op zijn hevigst. Je kunt niet meer rustig in je eigen achtertuin zitten. Soms valt een meeuwenjong van het dak in de achtertuin. In beide gevallen zullen de oudermeeuwen hun jong beschermen en schijnaanvallen uitvoeren.

Deze overlast is te voorkomen door het dak meeuwenvrij te maken. Dat kan door een fysieke oplossing zoals netwering. Wij hebben in Leiden op meer dan 30 woningen in 2015 wering tegen meeuwen geplaatst. Door een net laag over het dak te spannen kunnen meeuwen geen nest meer maken. En dat voorkomt direct de overlast van broedende meeuwen.

In de Veehalstraat, de Evenementenlaan en de Stedenspelstraat hebben bewoners collectief voor onze oplossing gekozen. Met subsidie van de gemeente Leiden zijn de woningen voorzien van meeuwenwering. Wij gebruiken alleen rvs-materialen of materialen die niet roesten. Een appartementencomplex heeft gekozen voor een hoger netwerk zodat het dak makkelijker bereikbaar is.

Specificaties

Locatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak.
Zakelijk & Particulier
Maak een afspraak
» of bel 0320 252 126

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl