BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meeuwenoverlast voorkomen met Agrilaser

Meeuwenoverlast voorkomen met Agrilaser

Omschrijving project

Mac3Park in Almere heeft sinds jaren last van meeuwen die op het platte dak van het complex broeden. De meeuwen veroorzaken daarbij veel overlast. Ze poepen, krijsen en laten etensresten achter op het dak. De gevel raakt vervuild door meeuwenpoep en voorbijgangers worden besmeurt met de uitwerpselen. Als de meeuwen eind mei hun eieren gelegd hebben en ze deze aan het uitbroeden zijn, worden ze nog agressiever. Zodra de meeuwen uitgebroed zijn en de jongen op het dak lopen is de overlast op zijn hevigst. De meeuwen verdedigen hun jongen met alles. Ze voeren schijnaanvallen uit op voorbijgangers en poepen daarbij op de mensen, auto’s en de gevels. Monteurs die op het dak aan het werk willen worden door de meeuwen verjaagd.

Om de overlast door broedende meeuwen te voorkomen hebben wij als dealer van Agrilaser de Autonomic voor onze klant Mac3Park geplaatst. De Agrilaser Autonomic is een computergestuurde laser die op de daken met een groene laser schijnt. De meeuwen ervaren de groene stip als bedreigend en zullen vertrekken. Door de Autonomic op het hoogste punt te plaatsen wordt 90% van de daken bereikbaar voor de laser. Tijdige plaatsing, dus ruim voor het broedseizoen, is aan te bevelen om de meeuwen in een zo vroeg mogelijk stadium te leren naar andere plekken te verhuizen. De laser is veilig en biedt een diervriendelijke oplossing voor vogeloverlast op daken en terreinen.

De Agrilaser Autonomic is ontwikkeld door de Bird Control Group. PCF Holland is erkend dealer van de producten van de Bird Control Group zoals de Agrilaser Handheld, Agrilaser Autonomic en de Agrilaser Light.

Specificaties

  • Project: Meeuwenoverlast voorkomen met Agrilaser
  • Categorie: Vogels
  • Opdrachtgever: Mac3Park
  • Plaats: Almere
  • Werkzaamheden: Preventie/weren, verjagen
  • Branche: Vastgoed
  • Dienst: Preventie, Wering, Verjagen
  • Diersoort: Meeuwen

Locatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak.
Zakelijk & Particulier
Maak een afspraak
» of bel 0320 252 126

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl