BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kwaliteit en keurmerk

Keurmerk Plaagdier management Bedrijven

Dit keurmerk is in het leven geroepen door de Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement Bedrijven (NVPB). Bedrijven die dit keurmerk voeren, elimineren de overlast van plaagdieren zoals ratten, muizen en insecten, zonder dat onnodig biocioden gebruikt worden. Dit keurmerk staat garant voor kwaliteit, deskundigheid en een klantvriendelijke bedrijfsvoering. 

VCA* 2008/5.1

Onze VCA-certificatie garandeert veiligheid en een bewuste omgang met gezondheid en milieu. Jaarlijks worden wij getoetst op de voorwaarden van de checklist. 

ISO 9001 : 2008

Deze norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Het kwaliteitsbeleid van PCF Holland staat op papier en is bekend bij alle medewerkers. Simpel gesteld staat ISO 9001: 2008 voor doen wat je zegt, zeggen wat je doet en dit ook kunnen aantonen. 

Nederlandse Vereniging van Plaagdier management Bedrijven

PCF Holland is uiteraard lid van de branchevereniging. De NVPB behartigt onze belangen bij alle marktpartijen. De leden vertegenwoordigen 80% van de markt. 

International Powered Access Federation

Deelnemers die de IPAF-opleiding succesvol afronden, ontvangen een certificaat en een hoogwerkerlicentie in de vorm van de PAL-card. Deze card wordt wereldwijd erkend en staat voor veilig hoogwerkergebruik. 

Certificeringsinstituut Plaagdier-management, Milieu en Volksgezondheid

Het CPMV verzorgt de theoretische en praktische examens voor bestrijdingstechnici. Ook voert zij de registraties uit van behaalde nascholingspunten. De Stichting CPMV is opgericht door de brancheorganisaties NVPB en NVRD.

U kunt onze certificaten hier inzien: Certificaten

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl