BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wering

Eén van de grootste misvattingen over onze werkzaamheden, is dat wij ons vrijwel uitsluitend bezighouden met bestrijding. Voorkómen dat er overlast ontstaat, vinden wij belangrijker!

Met preventieve maatregelen lossen wij problemen op voordat ze ontstaan. Wij hebben diverse weringsmogelijkheden in huis: van de kleine bijenbekjes en spouwsafes tegen muizen en wespen tot metersbrede vogelwering voor gebouwen. Daarmee kunnen wij een zeer brede klantenkring bedienen, van particulier tot overheid.

Vogelpennen

Naast duivenpinnen werken wij ook speciale vogelpinnen voor mussen, spreeuwen of meeuwen, waarmee voorkomen wordt dat deze vogels op randen, dorpels en goten gaan zitten. De stalen pennen staan op een kunststof voet en worden met speciale kit bevestigd. Er bestaan ook speciale profielen voor zonnepanelen en met een metalen voet.

Elektrische strips: elektro schrikwering

Speciale, op schrikdraadapparatuur aangesloten, strips op randen en richels van gebouwen verjagen vogels door een elektrische schok. De strips zijn nauwelijks zichtbaar en daarom ideaal om duivenoverlast op monumentale panden te voorkomen. De schok is diervriendelijk en afgestemd op vogels. Wij leveren diverse merken en types zodat er altijd een oplossing is.

Netwering

Door het spannen van een stevig vogelweringsnet net in een frame van staaldraad wordt een zeer robuust vogelweringssysteem geconstrueerd. Omdat het net strak wordt opgespannen, is het nauwelijks te zien. Netwering ontneemt vogels toegang tot bijvoorbeeld een balkon of dak. Wij bieden voor elke situatie een passende oplossing. Bij kauwenoverlast wordt bijvoorbeeld een ander type vogelafweernet gebruikt dan bij mussenoverlast. Ook het leveren en plaatsen van speciaal brandvertragende duivennet is een mogelijkheid. Alle montage materialen zijn in rvs uitgevoerd. We ontwikkelen in eigen huis speciale oplossingen voor moeilijke omstandigheden.

Vogelschroot

Met vogelschroot wordt voorkomen dat spreeuwen en huismussen onder dakpannen nestelen. Bij voorkeur plaatst PCF Holland vogelschroot op de tweede panlat, waardoor een nestplek onder de eerste rij met dakpannen overblijft. Zo kunnen vooral bedreigde huismussen alsnog een nestplek vinden, terwijl ze verder geen overlast onder de rest van het dak veroorzaken.

Faunarasters

Door het aanbrengen van faunarasters tegen bijvoorbeeld konijnen kan schade aan sportvelden, begraafplaatsen en bedrijventerrein voorkomen worden. PCF Holland kan u adviseren over de soort wering en de meest geschikte locaties om de rasters aan te brengen. Uiteraard kunnen wij deze ook geheel voor u leveren en aanbrengen.

Knaagdierwering

Overlast door muizen en ratten kan vaak aanzienlijk afnemen of helemaal stoppen als gaten en openingen in de buitengevel worden gedicht. PCF Holland kan een bouwkundige inspectie voor u uitvoeren, waarna alle openingen worden gedicht met materiaal dat knaagdier bestendig is. Met goede wering tegen knaagdieren worden ook steenmarters buiten het gebouw gehouden.

Onderhoud

Wanneer het soort wering zich ervoor leent, heeft u tevens de mogelijkheid om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Wij controleren de wering dan periodiek voor u en herstellen deze waar nodig. Zo heeft vogelwering enig onderhoud nodig, omdat het door externe invloeden beschadigd kan raken (schilders, onderhoudsmonteurs etc..). Daarnaast nemen we blad en takken uit het vogelnet of de vogelweringpinnen weg. Met een serviceovereenkomst weet u zeker dat het vogelweringnet in goede staat is en de levensduur wordt verlengd.

Hygiëne- en kwaliteitstandaarden

Heeft u een bedrijf waar u te maken heeft met hygiëne- en kwaliteitstandaarden, zoals HACCP, BRC, IFS, GMP+ of AIB, dan raden wij u ons plaagdiermanagementprogramma aan. Hiermee heeft u volledig zicht op de aanwezigheid van plaagdieren en hun risico’s binnen uw bedrijf. Wij
monitoren de voortgang en leggen de resultaten vast in een overzichtelijk digitaal registratiesysteem.

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl