BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Vanwege de bescherming van mens en milieu, zullen we bij bestrijding van overlast gevende (plaag)dieren kijken naar maatregelen om herhaling te voorkomen. Hierbij kunt u denken aan aanpassingen in de leefomgeving, zodat deze minder aantrekkelijk wordt voor de dieren. We kunnen ook hygiënische (voorzorgs)maatregelen treffen of wering tegen de dieren aanbrengen.

Ook wanneer u momenteel nog geen overlast ervaart, maar wel graag advies wil over wering en preventie, kunt u bij ons terecht.

Bouwkundige inspectie

Wij voeren bouwkundige inspecties uit, gebaseerd op plaagdieroverlast. Ongedierte kan op allerlei manieren binnen komen. Openstaande deuren, kieren, gaten, de meterkast, plafonds etcetera. Wij inspecteren alle onderdelen en geven u advies om de overlast van ongedierte te beperken of helemaal te stoppen.

Organisatie advies

Ook mensen kunnen door hun handelen ongedierte aantrekken. Een deur open laten staan is hier een goed voorbeeld van. Natuurlijk kan een deurdranger helpen maar vervolgens blokkeert men die weer. Wij kunnen uw kwaliteitsdienst van advies voorzien hoe hier mee om te gaan. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een korte instructie geven over de leefwijze van ongedierte waardoor begrip ontstaat op de werkvloer. De medewerkers zullen daarna plaagdieren kunnen herkennen en weten welke invloed zij op de aanwezigheid van ongedierte hebben.

Preventie is een belangrijk onderdeel van Integrated Pest Management (= voorkomen is beter dan genezen).

Preventie

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl