BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestrijding

Overlast door plaagdieren kan niet altijd voorkomen worden. Als er reeds overlast is ontstaan, kunt u ons in de arm nemen om deze te bestrijden. Vakkundig, discreet en effectief. Wij stellen vast met welke diersoort u te maken heeft, welke middelen er nodig zijn om de overlast te bestrijden en hoe deze middelen moeten worden gebruikt zonder dat de mens of het milieu in gevaar wordt gebracht.

Afhankelijk van de diersoort waardoor de overlast ontstaat, voeren wij de bestrijding uit met biociden (gif), mechanische vallen of levend vangende vallen. Ook kunnen wij bijvoorbeeld konijnen fretteren. Als er een direct hygiene risico in een levensmiddel verwerkend bedrijf is of als er een veiligheidsrisico ontstaan is, kunnen we met speciale ontheffingen vogels en konijnen schieten. Indien nodig starten we samen met de ontheffingverleners (provincie en Rijksdienst voor
Ondernemend Nederland) een noodprocedure voor een ontheffingaanvraag op. Al ons werk wordt binnen de wettelijke kaders uitgevoerd.

Uiteraard onderzoeken wij ook hoe de overlast is ontstaan en hoe deze in het vervolg voorkomen kan worden. We plaatsen bijvoorbeeld hekken en rasters om konijnen te weren of om grazende ganzen te weren. Ook kunnen wij voor u stootvoegen, kieren en containers afdichten, zodat plaagdieren zoals muizen, ratten en steenmarters geen kans hebben uw omgeving binnen te dringen. Ook eenvoudige reparaties aan riolen voeren wij uit in eigen beheer.

Wilt u op contractbasis uw ongedierte laten weren en bestrijden? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij houden het verloop van plaagdieren nauwkeurig in de gaten en leggen alle resultaten vast in een overzichtelijk digitaal registratiesysteem. Deze resultaten kunt u vervolgens ter inzage overhandigen aan auditoren van kwaliteitssystemen, zoals IFS, BRC, HACCP, GMP+, AIB en inspecteurs van de Voedsel- en Warenautoriteit. U heeft verder geen omkijken meer naar de plaagdierbeheersing binnen uw bedrijf: wij lopen systematisch alle lokaaspunten, vallen en elektronische insectenvangers voor u na. Verder vullen wij biociden aan, stellen vangmethodes bij en voorzien u van efficiënte weringsadviezen. Deze weringadviezen kunt u zelf uitvoeren of u kunt ons dat voor u laten doen.

Wij kunnen u volledig ontzorgen omdat wij alle facetten van de (plaag)dierenoverlast in eigen beheer voor u uit kunnen voeren.

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl