BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advies

Bij PCF Holland kunt u terecht voor deskundig advies over overlast door in het wild levende dieren, plaagdieren, methodes en middelen. Wij vertellen u graag hoe u overlast kunt voorkomen of bestrijden en hoe u ongewenste dieren kunt weren.

Als specialist op het gebied van stedelijk faunabeheer is het immers onze taak om overlast door dieren te voorkomen en op te lossen, zonder het welzijn van mens en dier uit het oog te verliezen. Uiteraard werken wij altijd met inachtneming van de geldende wetgeving.

Onze ecoloog en faunaspecialisten zijn u graag van dienst.

Weet u niet met welk dier u van doen heeft waar u overlast van ondervind? Heeft u bewijzen nodig, bijvoorbeeld voor uw verzekering of kwaliteitsnorm auditor? Wij determineren de diersoort en sporen de oorzaak of de bron van de overlast voor u op. U ontvangt een gedegen rapport, voorzien van foto’s, ecologische en/of biologische informatie en een conclusie.

Determinatie op locatie wordt eveneens uitgevoerd door onze specialisten. Wij bekijken zorgvuldig het gebouw, de ontstane schade en de sporen die worden achtergelaten door plaagdieren. Ook factoren zoals de omgeving en het jaargetijde worden meegenomen in onze uitgebreide rapportage. Zo stellen wij u op de hoogte van soort, schadebeeld en oplossingen.

Een direct hygiëne risico?!
Veiligheid van medewerkers en omwonenden?!

In een levensmiddel verwerkend bedrijf kunnen plaagdieren zoals beschermde vogels of zoogdieren voor een hygiënisch voedselrisico zorgen. Bij een (petro-)chemisch bedrijf kunnen dieren voor ongewenste risico’s zorgen zoals verzakte bestratingen of gladde looppaden door vogelpoep. Voordat een ontheffing voor deze beschermde diersoorten aangevraagd kan worden adviseren wij u over preventie en kunnen wij uw personeel trainen. Als de risico’s te groot blijven kunnen wij u verder helpen met een ontheffingsaanvraag of preventiewerkzaamheden.

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl