BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Diensten

“Elk probleem is oplosbaar” is ons uitgangspunt! Hiervoor bieden wij een totaalpakket aan van advies tot en met uitvoering.

Een mogelijk traject

  1. advies
  2. inventarisatie
  3. plan van aanpak
  4. ontheffingsaanvraag
  5. preventie
  6. actie
  7. beheer

Bij aanvang geven wij u advies over alle mogelijkheden, waarna het mogelijk is om uw organisatie te trainen en te informeren over de oplossingen. We kunnen de preventie en bestrijding van de overlast voor u uitvoeren, eventueel ondersteund door uw eigen organisatie.

Bij overlast door grotere dieren, zoals: kippen, ganzen, duiven en meeuwen en zoogdieren (steenmarters, konijnen en mollen) kunt u gebruik maken van het faunamanagementprogramma van PCF Holland. Wij voorzien u van informatie en advies en kunnen indien nodig vergunningen en/of ontheffingen voor u aanvragen, waarna de overlast gevende dieren bijvoorbeeld gevangen en verhuisd worden.

Wij werken volgens de principes van het Integrated Pest Management (IPM), wat garant staat voor een duurzame aanpak van overlast gevende (plaag)dieren in en om gebouwen en in openbare ruimten.

Acuut probleem?!

Wij hebben diverse landelijke ontheffingen om overlast door beschermde dieren direct aan te kunnen pakken. Bel ons voor advies, misschien kunnen we u vandaag al van dienst zijn?

Als u een serviceovereenkomst met ons afsluit, reageren wij binnen 24 uur, ook buiten kantoortijden en in het weekend.

Diensten

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl