BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VVE

Ook voor VVE’s is ongediertebestrijding en faunamanagement van groot belang. Ratten en muizen bijvoorbeeld zorgen niet alleen voor het overbrengen van ziektes, maar zijn tevens in staat de fundering en constructie van gebouwen aan te tasten. Ook houtaantastend ongedierte, zoals houtwormen en spinthoutkevers, kunnen op termijn voor grote problemen zorgen. Door overlast door ongedierte en plaagdieren tijdig aan te pakken, kan veel schade aan huizen en gebouwen voorkomen worden.

PCF Holland zorgt niet alleen voor de bestrijding van ongedierte, maar houdt door middel van het fauna management programma tevens de overlast door bijvoorbeeld stadsduiven binnen de perken. In opdracht van de VVE kunnen de duiven worden weggevangen. Ook kunnen duiven worden geweerd door pennen, netten of elektroschrikwering. PCF Holland kijkt altijd integraal naar een passende oplossing.

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl