BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vastgoed

Vastgoedbeheerders kunnen erg te lijden hebben onder overlast door ongedierte, plaagdieren en vogels. Duiven die met honderden tegelijk op gebouwen nestelen bijvoorbeeld, waardoor dakverstoppingen ontstaan. Wetende dat een afzonderlijke duif 14 kilo poep per jaar produceert, kunt u wel nagaan waar zo’n dak allemaal onder te lijden heeft. In uitzonderlijke gevallen kan dit zelfs resulteren in instorting van het dak. Maar ook de rest van het gebouw wordt er niet fraaier op: duivenpoep is immers zuur en vreet zodoende in op kalkzandsteen, aluminium en diverse verfsoorten.

PCF Holland zorgt voor discrete en deskundige wering door middel van netten, pennen, elektroschrikwering of een combinatie hiervan. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten, zodat u altijd verzekerd bent van controle en onderhoud aan de wering.

Wij kiezen altijd voor de integrale aanpak: niet alleen het aanbrengen van wering, maar ook het wegvangen van vogels en het geven van voorlichting.

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl