BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overheid

PCF Holland is er niet alleen voor particulieren en bedrijven, maar ook voor de overheid. Ook gemeentes en overheidsinstellingen hebben immers grote behoefte aan de aanpak van overlast veroorzaakt door in het wild levende dieren en van plaagdieren in en om gebouwen. Wij kunnen hen ontzorgen door het totaalpakket van advies tot uitvoering te leveren.

Wij leveren diervriendelijke en werkzame oplossingen, waarbij het liefst preventieve maatregelen genomen worden. Overlast door (beschermde) diersoorten lossen de faunaspecialisten volgens bestaande wet- en regelgeving op en we houden rekening met de ethische aspecten. Daarnaast staan wij graag ongeruste omwonende te woord om de nodige tekst en uitleg te geven bij onze werkzaamheden. Dit kan ook in de vorm van een presentatie bij een bewonersbijeenkomst.

Wij voeren voor diverse gemeentes en ministeries projecten uit om boerenganzen- en meeuwenoverlast terug te dringen.

Voor de gemeente Haarlem inventariseren wij de meeuwenpopulatie en behandelen wij meeuwennesten. Door de eieren van de meeuwen te behandelen, komen deze niet meer uit, zodat er op termijn minder meeuwen zullen zijn. Om dit te mogen doen, is een ontheffing nodig van het rijk.

PCF Holland heeft deze ontheffing aangevraagd voor zowel Haarlem, Leiden en Alkmaar. Wij zetten ons voor deze gemeentes in om de collectieve overlast door meeuwen terug te dringen tot een aanvaardbaar niveau. Niet alleen dragen wij zorg voor verjaging, nestbeheer en dakwering, maar wij hebben ook een adviserende rol binnen de gemeente. Zo geven wij advies en ondersteuning over gebiedsinrichting en zaken zoals gedoogdaken.

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl