BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Industrie

In de industrie krijgt u vaak te maken met regels omtrent veiligheid op het werk. En deze regels strekken zich soms verder uit dan u denkt! Want een monteur die moet werken op een dak vol vogelpoep, heeft het recht het al snel voor gezien te houden.

Juist in de zware industrie, zoals de petrochemie, zijn de daken vaak voorzien van aggregaten en ventilatiesystemen. Om een juiste werking van deze systemen te blijven garanderen, zijn er geregeld monteurs op de daken aanwezig. Maar dat niet alleen: ook vogels verblijven hier graag, met alle gevolgen van dien. Soms centimeters dikke lagen uitwerpselen, kadavers en het risico op besmetting door bacteriën en virussen.

PCF Holland adviseert bedrijven in de (zware) industrie over de mogelijkheden omtrent het aanbrengen van vogelwering, zonder dat de toegankelijkheid voor monteurs verloren gaat. Daken blijven hierdoor verschoond van vogels, nesten, uitwerpselen en kadavers, wat de veiligheid van de monteurs ten goede komt.

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl