BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Food

Bent u werkzaam in de voedselbranche, dan weet u als geen ander hoe belangrijk hygiëne- en kwaliteitsstandaarden zijn. Bedrijven die moeten voldoen aan de vereisten binnen de HACCP, BRC, IFS, GMP+, AIB of andere specifieke eisen en regelgeving, kunnen feitelijk niet zonder een goed plaagdier management-programma. Een plaagdier management-programma gaat véél verder dan het (incidenteel) bestrijden van ongedierte en plaagdieren en omvat de installatie van preventie- en bestrijdingsmaterialen, onderhoud, controle en registratie. Alle resultaten worden vastgelegd in een digitaal registratiesysteem en kunnen desgewenst ter inzage worden aangeboden aan auditoren van kwaliteitssystemen, zoals inspecteurs van de Voedsel- en Warenautoriteit.

Met het plaagdier management-programma van PCF Holland kunnen bedrijven binnen de voedselbranche hun plaagdierbeheersing volledig uit handen geven aan de specialist. Wij controleren lokaaspunten, vallen en elektronische insectenvangers, vullen biociden aan en stellen indien nodig vangmethodes bij. Ook worden bedrijven geadviseerd over te nemen weringsmaatregelen.

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl