BEL 0320 252 126 | MAIL Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Branche

PCF Holland is hét allround aanspreekpunt voor overheid, bedrijfsleven en particulier als het op dieren aankomt. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan diensten, zoals het geven van voorlichting aan belanghebbenden, de aanvraag van vergunningen en ontheffingen in het kader van faunabeheer, het aanbrengen van vogelwering en het opstellen van een meerjarenplan om overlast van bijvoorbeeld knaagdieren of meeuwen terug te dringen tot een aanvaardbaar niveau.

Wij hebben ruime ervaring in het werken voor diverse branches, van de overheid tot de voedselindustrie en van de zware industrie tot verenigingen van eigenaren (VVE’s). Wie onze klant ook is, iedereen kan en mag rekenen op onze persoonlijke aandacht, vakkundige aanpak en open houding. Daarnaast hebben wij het dierenwelzijn hoog in het vaandel staan; wij zijn constant opzoek naar een diervriendelijke en duurzame aanpak van overlast.

Branches

Contact

Postadres
PCF Holland

Postbus 2087
8203 AB Lelystad

T 0320 252 126
F 084 2255 136
Bezoekadres 
PCF Holland
Apolloweg 138
8239 DA Lelystad

E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W www.pcfholland.nl

Kwaliteit en Keurmerk

Onze vestiging in Lelystad valt onder het landelijk dekkende keurmerk van KPMB, VCA*, ISO9001, ISO14001, NEN 4400 en ons lidmaatschap van de NVPB. Ga voor meer informatie naar: www.anticimex-documenten.nl